
به گزارش روابط عمومی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی کیل گیری محصول آلو بخارا باغ خانم طاهره رمضان پور به مساحت 1/5 هکتار با حضور نماینده مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی و نظارت کارگروه فنی طرح در محل روستای امان آباد از توابع مرکز جهادکشاورزی حومه شهرستان شیروان با هدف ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصولات گواهی شده و استاندارد با تاکید بر توان افزایی جوامع محلی ویژه زنان روستایی برگزار گردید .
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی مهندس محمودآبادی عنوان نمودند: در سطح استان خراسان شمالی حدود 640 هکتار آلو کشت شده که129 هکتار آن غیر بارور و 511 هکتار بارور و با تولید سالانه 3483 تن بوده که به صورت تازه خوری و خشک شاهد حمل به سایر استان ها می باشیم که هرساله از اواخر شهریور برداشت این محصول در منطقه آغاز و شاهد فراوری آن در کارگاه ها و باغات شهرستان و همچنین بسته بندی آن هستیم.
ایشان در ادامه گفتند: از جمله مصارف مختلف انواع آلو بخارا می توان به تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت سیب، خورشت اسفناج و فسنجان اشاره کرد که دارای خواص درمانی چون ضد یبوست، برطرف کننده حرارت تب، صفرا، خشکی مزاج و غلظت خون است.
- پیگیری درخواست/نامه
-